11-12-07

Djingle bells... Djingle bells...

Hey iedereen,

het is weer een tijdje geleden dat ik hier nog wat gepost heb... Maar nu heb ik een heel aantal nieuwtjes... Dus laat ik er maar snel aan beginnen.

Ik zal starten met de mama... Mama heeft er vandaag haar eerste werkdag opzitten. Na anderhalf jaar niet te hebben gewerkt, heeft ze vandaag voor het eerst terug haar boterhammetjes mogen smeren om mee te nemen naar het werk. Het was opnieuw een grote stap, maar wat is papa fier op zijn vrouwtje. Dat ze zo vol nieuwe moed terug aan het werk is gegaan en dat ze zo haar best doet voor ons allemaal.

Met ons Marie gaat alles prima. Ons dametje maakt er een sport van om al haar speelgoed lustig in het rond te smijten, om daarna in een 'kruippositie' te gaan zitten en daarna haar keelgat open te zetten... Beweging zit er momenteel niet in, maar dat zal niet zo lang meer duren, denk ik.

Ons Gitte laat ons tegenwoordig haast alle dagen verschieten. Ons dametje heeft sinds deze week helemaal geen zuurstof meer. Ze kreeg nog 0.1l zuurstof "s nachts, maar sinds deze week is alles gestopt qua zuurstof... Wat zijn mama en papa blij... We zijn nog wel heel voorzichtig, maar hebben er goede hoop op dat het vanaf nu wel goed zal blijven gaan.

Flesjes drinken vond ze de laatste tijd niet meer zo plezant... Ze eet gewoon veel liever nu met het lepeltje... Het heeft een hele tijd geduurd, maar nu vindt Gitte het ook heel leuk om te eten... Laat de kilootjes maar komen nu...

Het wordt de komende tijd dus tanden bijten om Gitte terug naar het zeepreventorium te brengen. Want als alles zo goed blijft gaan, doet het steeds meer en meer pijn om ons klein ukje daar te moeten achterlaten.

Maar we zijn ervan overtuigd dat de mammies van het zeepreventorium heel goed voor onze kleine meid zorgen en ervoor zullen zorgen dat ze snel naar huis zal kunnen komen...

Binnenkort komen de feestdagen eraan... Tijd dus voor pakjes, lekker eten en drinken, beste wensen en veel meer... Wij hebben dus onze kerstboom al gezet om Gitte en Marie kennis te laten maken met de kerstperiode... En wat ze ervan vinden... Kunnen jullie zien op de fotootjes...

Vele groetjes en tot gauw...

De papa

Smile

P1000146

P1000107

 

P1000140

 

P10002565

 

P1000170

 

P1000171

 

P1000185

 

P1000189

 

P1000190

 

P1000191

 

P1000204

 

P1000239

 

P1000255

21:29 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: marie en gitte |  Facebook |

Commentaren

Superschattig...
Echt...
En proficiat aan de mama!!!

Gepost door: Daphné | 11-12-07

Wij zijn heel blij voor jullie dat er alleen maar positief nieuws over de drie dames te melden is !!
Tinne ... heel veel succes met uw job en ik ben er van overtuigd dat die gesmeerde boterhammekes op't werk beter smaken dan thuis !
En Marie en Gitte ... jullie zien er zo schattig uit, gewoon geweldig fotokes !
En Sven ... ge kunt nie anders dan heel trots zijn op uw overwegend vrouwelijk gezin !
Heel veel groetjes, Syd, Nicole en Djara

Gepost door: nicole | 13-12-07

*** Superschattig hoe ze daar allebei voor de kerstboom zitten!! Ik ben echt blij dat het allemaal zo goed gaat met jullie. Iedereen maakt grote sprongen vooruit en dat kunnen we alleen maar toejuichen :)
Nog veel plezier met de kleine engeltjes en ik hoop dat je vrouw nog veel plezier zal beleven aan haar werk :)

Gepost door: Sarah | 13-12-07

wat een goede nieuwtjes allemaal zeg! Zo komt het allemaal in orde, fijn zo!

Dat 2008 een jaar zonder zorgen mag worden voor jullie!

groetjes!

Gepost door: Vinke | 14-12-07

Hoi mama en papa van Marie en Gitte. Toevallig kwam ik op julle site op zoek naar de naam Gitte. Mijn dochtertje heet ook Gitte en werd op 26.09.2006 geboren. Wat een verhaal hebben jullie zeg het raakte me toch. Ik heb als kindje ook in het zeepreventorium verbleven en ik moet zeggen dat die mamies ginder super zijn voor de kindjes hoor. Ik begrijp wel dat het pijn doet om jullie kleintje er achter te laten, maar wie weet wat brengt 2008?
In ieder geval heeeeel veel geluk in 2008 met jullie schattige dochtertjes en succes aan mama op het werk.

Anne-Marie mama van Gitte en Senne

Gepost door: Anne-Marie | 04-01-08

oei, was dat effe schrikken: de site van gitte en marie was weg! Gelukkig vond ik hier weer nieuws over hen... en toch vooral goed nieuws.
Die voorlaatste foto deed me echt lachen: zo parmantig dat ze daar beiden zitten...
Ik kijk uit naar het berichtje dat Gitte definitief naar huis mag, hopelijk duurt dat niet te lang meer. En sterkte en proficiat voor de moedige mama!
Gyt

Gepost door: gyt | 06-01-08

Grappig Hallo
Mijn naam is Gitte en ik ben 37 jaar oud. Ik ben groot geworden na vragen naar mijn naam, sorry wat zeg je en dan moest ik mijn naam weer spellen, omdat het geen gebruikelijke naam is/was. hoe grappig dan ook dat je de naam steeds vaker gaat horen.

Groetjes Gitte

Gepost door: Gitte | 08-01-08

De commentaren zijn gesloten.