15-10-07

Bijna 1 jaar...

Hey iedereen,

wat gaat de tijd toch snel. Binnen een kleine twee weken zijn onze dametjes al jarig. Eén jaar...

Amai, als ik zo even terugdenk over het voorbije jaar, dan kan je wel stellen dat we heel wat meegemaakt hebben. Veel momenten van angst, momenten van intens geluk, momenten van onwetenheid, momenten van pure magie. Onze kleine meiden groeiden al op van heel kleine meisjes tot heel pientere dametjes. Wat een wereld van verschil. Het is intens genieten wanneer je hen samen ziet spelen, samen ziet in bad zitten, samen ziet slapen. Er is voor de mama en de papa een hele nieuwe wereld opengegaan sinds deze kleine mensjes in ons leven zijn gekomen.

Het werd wel een heel moeilijke start. Maar het doorzettingsvermogen van onze meiden deed ons steeds geloven dat het allemaal wel goed zou komen. Nu een jaar verder zijn we ervan overtuigd dat het zeker zo is, en dat we binnenkort allemaal samen thuis zullen zijn.

Ons Gitte heeft de laatste twee weken wel wat last gehad van een gastro-enteritis, maar liet het zeker niet aan haar hart komen om niet naar huis te komen tijdens het weekend. Deze verlopen ook heel vlot. Het is wel wat organiseren, maar we slagen er goed in om mooie weekends te creëren. Spijtig genoeg zijn ze steeds vlug om en is het weer uitkijken naar volgende vrijdag.

Tijdens het laatste gesprek met de pediater van het zeepreventorium hebben we afgesproken dat Gitte toch nog tot na de winter in het zeepreventorium zal blijven. Het zal wat afwachten worden hoe deze zal verlopen, maar we geloven erin dat dit met niet al teveel problemen zal gepaard gaan. Intussen blijft ze wel ieder weekend naar huis komen, en zal ze ook mogen meevieren met de feestdagen.

Maar eerst is er nog hun verjaardag he, en deze zal hier uitgebreid gevierd worden... Met veel familie en vrienden, en natuurlijk met heel veel taart... Waar ze wel mee van zullen smullen...

Genieten jullie mee van nog enkele fotootjes???

Tot gauw,

de papa

Smile

IMG_0241

Piep...

IMG_0230
Spelende zusjes... Nog even en dan dodo...


IMG_0262
Meespelen in de nieuwe film van kabouter plop???

IMG_0265

Wie komt daar piepen??

IMG_0281

Een stukje voor Marie, en een stukje voor Satine...

IMG_0235

Ons speelkameraadje...

IMG_0300

Aan het hoofd van de tafel...

IMG_0306

IMG_0308

IMG_0296

Ik word daar zo moe van...

IMG_0312

IMG_0314

Blokjes?? Welke blokjes??

IMG_0318

IMG_0319

IMG_0321

Tot de volgende keer...

22:09 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: marie en gitte |  Facebook |

Commentaren

Zo lief... bijna niet te geloven dat ze al een jaar oud zijn bijna!!!

Geef hen vele verjaardagskussen dan van ons!

x

Gepost door: Daphné | 16-10-07

waaaaaaaaaw al bijna 1 jaar ! Alvast een super toffe verjaardag gewenst voor de meiden ! Verwen ze maar eens extra goed op die dag !

Gepost door: fietje, mama van dina en lien | 17-10-07

wat gaat de tijd snel zeg!

een happy B-day voor de meisjes!

Gepost door: Vinke | 17-10-07

amaai al één jaar wat gaat die tijd toch snel,ze worden echte grote meisjes
gelukkige verjaardag

Gepost door: jakke | 19-10-07

2 knappe dametjes Jullie hebben 2 knappe dametjes... Ik ben hier nu voor eerst en was nieuwsgierig waarom jullie Gitte zuurstof krijgt, maar dat is nog wel wat voor zo'n meiske. Maar hoe dan ook het zijn 2 vrolijke dametjes en die tijd vliegt zeker om. Alvast een fijne verjaardag van de meiden...
Groetjes

Gepost door: Bianca | 24-10-07

Als ik me niet vergis, vieren Marie en Gitte vandaag hun eerste verjaardag! Een hele gelukkige verjaardag aan de twee dappere meisjes!! Geniet ervan met jullie viertjes en wees vandaag nog maar eens extra trots op jullie twee vechtertjes!

Gepost door: Mama van Yasmina | 27-10-07

De commentaren zijn gesloten.