29-09-07

Lang genoeg gewacht...

Hey iedereen,

na iedereen een beetje benieuwd te maken met onze verrassing is het stilaan tijd geworden dat ik deze onthul.

Wel, ons weekje vakantie hebben we heel mooi kunnen afsluiten. We zijn eigenlijk vrijdag al naar huis gekomen, om thuis alles in gereedheid te kunnen brengen om ons Gitte naar huis te laten komen.

Jaja, jullie lezen het goed, onze kleine meid is eindelijk naar huis mogen komen. Na 10 maanden was het eindelijk zover.

De papa mocht zaterdagochtend Gitte gaan ophalen in het zeepreventorium rond 09u. Gitte was al wakker van 06u 's morgens en zat letterlijk te wachten om naar huis te mogen komen. De hele rit naar huis heeft ze flink geslapen zodat ze terug in vorm was om thuis te komen. En ja hoor, toen papa de straat inreed, werd kleine Gitte wakker.

Wat een mooi moment. Gitte voor het eerst thuis. Het was wel even wennen voor haar, haar nieuwe thuis ontdekken. Maar al gauw zat ze te spelen met Marie en voelde ze zich snel in haar nopjes. Voor iedereen in de familie was het een complete verrassing dat Gitte thuis was. Mama en papa hadden namelijk niets gezegd. Zo hadden we de mami en de papi met een smoesje bij ons geroepen, en ze laten verschieten...  Ze konden het blijkbaar niet goed vatten dat onze kleine meid eindelijk eens thuis was.

Het werd voor mama en papa wel wat organiseren hier thuis. Zorgen voor twee kindjes is toch wel wat anders dan voor één kindje. Maar al gauw hadden we hier onze draai gevonden en verliep alles heel vlot.

Gitte mocht ook bij mama en papa op de kamer slapen. Met de monitor en de zuurstof is het toch wel handiger als Gitte kort bij ons ligt, zodanig dat we makkelijk een oogje in het zeil konden houden.  Dus veel slapen zat er wel niet in, maar voor onze kleine meid hebben we dat zeker over.

Zondag werd opnieuw een dag om van te genieten. Wel vroeg op, maar wat een intens moment... Onze eerste zondagochtend allemaal samen thuis.

Spijtig genoeg was het weekend wel heel snel voorbij, en was het al tijd om Gitte terug naar het zeepreventorium te brengen. Dat kwam wel even hard aan. Want om je kleine meid terug te moeten afgeven, dan moet je wel degelijk van je hart een steen kunnen maken. Ook al zijn we ervan overtuigd dat de mensen van het zeepreventorium heel goed voor onze kleine meid zorgen.

Gelukkig was het weekendje geen éénmalige zaak, want sinds onze vakantie is onze kleine meid al ieder weekend naar huis gekomen. Nu komt ze van vrijdagavond tot zondag. Toch al een nachtje meer, en hebben we een hele zaterdag om van elkaar te kunnen genieten.

En hoe vond Marie het toen haar zusje voor het eerst thuiskwam?? Wel het was toch wel even wennen hoor voor haar. Thuis is ze altijd al alleen geweest en plots was de kleine zus erbij... Dat was toch wel even raar... En dan mocht die zus ook nog mee in het park zitten, op de speelmat zitten, ...

Maar nu vindt ze het wel super om samen met haar zus thuis te kunnen spelen. Ze genieten erg van elkaar als ze samen zijn.

Ondertussen is het hier ook volop tandjestijd. Marie heeft er al vier ondertussen en nummer vijf is ook al aan het doorkomen. Gitte heeft er twee, maar de volgende tandjes staan klaar om door te komen...

Ik laat jullie nog meegenieten van enkele fotootjes van bij ons thuis...

Het gaat ons goed...

Tot gauw,

de papa

Smile

IMG_0139

IMG_0149

 

IMG_0151

 

IMG_0152

 

IMG_0161

IMG_0174

 

IMG_0203

 

IMG_0215

IMG_0218

20:39 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: marie en gitte |  Facebook |

Commentaren

Chapeau hoe jullie dit allemaal aanpakken, ik kan me er al alleen maar een voorstelling van maken hoe het moet zijn, maar dat het niet gemakkelijk moet zijn daar ben ik zeker van!!
Ik wens jullie nog heel veel goede moed en dat jullie snel allemaal voor altijd samen mogen zijn !!

Gepost door: Kristel | 30-09-07

WOW wat ene leuke berichtjes de laatste dagen! 'k Ben geweldig blij voor jullie!

Echt super hoe jullie meisjes het doen! Binnenkort zullen het mss geen weekendjes meer zijn maar heelder weken ;-)

Geniet van jullie meiden!

Liefs!

Gepost door: visje | 30-09-07

:-D Ik hoopte al op dit nieuws!!!
SUPER!!!!

Gepost door: Daphné | 30-09-07

tof da jullie kleine meid in weekend mag komen,en ja de zondagavond is een rotavond,maar eens kom de dag da die zondag avond rit niet meer nodig zal zijn omdat ze zoals ze daar zeggen sortant is en kunnen jullie nog meer van elkaar genieten,T ga jullie goed

Gepost door: martine | 01-10-07

Oh dat moet geweldig zijn om die weekendjes met jullie drietjes thuis te kunnen doorbrengen!! En ik kan me héél goed inbeelden dat het dan enorm moeilijk is om haar weer terug te brengen... Maar als ze zo goed blijft evolueren zullen die weekends weldra weken worden ;-)

Gepost door: Mama van Yasmina | 01-10-07

JOEHOE !!!!

Gepost door: fietje, mama van dina en lien | 03-10-07

amaiamai Potverdikke,
Een jaar al?!? Wat gaat de tijd toch snel! Jullie zullen zien: alles gaat in orde komen!

Ulrik

Gepost door: Ulrik Boon | 07-11-07

De commentaren zijn gesloten.