09-03-07

Waar blijft de lente toch???

7106_117494

 

Hey iedereen,

het is ondertussen maart geworden en de lente is in aantocht. Dat hoop ik toch op zijn minste. Maar dan wel de lente in ons leven. Want na een hele donkere winter wordt het wel stilaan tijd om eens wat beter nieuws te horen te krijgen. spijtig genoeg is dit tot nu toe nog niet gebeurd.

Met Marie gaat alles prima.  Ze heeft wel een dagje last gehad van haar vaccinaties en nadien speelde een verkoudheid haar parten. Maar deze heeft ze zonder moeite overwonnen. Ondertussen geniet ze terug van het alledaagse leventje: van her naar der lopen. Stilaan begint ze naar alles te grijpen en haar handjes die vindt ze o zo lekker...

De pediater was op z'n minst opgetogen toen ze marie zag. Ze was heel goed bijgekomen, goed gegroeid en super gezond...

Gitte blijft nog een tijdje op neonatale liggen. De zuurstofnood die ze had, is gebleven. Dus nog steeds zuurstof, soms flesjes heel goed leegdrinken, soms weer niet... Het lijkt een straatje zonder einde. Nog even afwachten en er zal terug een corisonekuur gestart worden. Hopelijk gaat het dan veel beter. Maar voorlopig komt ze nog niet naar huis. En dat terwijl ze al vier maanden op neonatale ligt. Ik vraag me af of er nog kindjes zijn die zo lang op deze afdeling gelegen hebben.

Met mijn vrouwtje gaat het ook niet schitterend. Haar ziekte is nog heel actief, wat maakt dat het herstel niet zo goed loopt als gepland. Ze ligt nog steeds in het ziekenhuis en zal er ook nog een tijdje moeten blijven. Volgende week wordt er een nieuwe behandeling gestart. Benieuwd wat dit zal geven. Hoewel, de hoop zakt steeds dieper en dieper weg.

De papa houdt nog steeds vol en blijft samen met Marie van her naar der lopen. Volgende week begin ik terug te werken en zal het wel wat moeilijker worden om overal naartoe te lopen. We zullen wel zien.

Hopelijk kunnen we de hoop en de moed nog een beetje inhouden en kunnen we binnenkort samen met zen allen een beetje van het leven genieten.

Vele groetjes en tot gauw.

De papa

20:26 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: marie en gitte |  Facebook |

Commentaren

Sven,
blijf de moed er in houden! Ook al zie je geen einde aan de tunnel, die komt er vast en zeker!

Gepost door: muze | 10-03-07

Ik hoop zo hard met jullie mee Gitte komt er zeker wel: ze is sterk! Net zoals Marie! Alleen ietsje kleiner...

En ook de mama moet er bovenop komen. En zal er bovenop komen.
Dat weet ik echt zeker.
Nu hopen dat het snel gebeurt...

Gepost door: Daphné | 10-03-07

Sven, goede moed hoor en zeker volhouden, de beloning is zoooo mooi, twee dochters en de mama samen thuis ! Gitte is misschien wel klein, maar ze is zo dapper !! Nog even en dan zijn jullie allemaal samen !

Gepost door: fietje, mama van dina en lien | 10-03-07

Goh wat vind ik dit erg... Ik hoop echt dat het wat vooruit wil gaan bij kleine Gitte. Ik weet dat ze in Nederland soms de kindjes mee naar huis geven met zuurstof omdat kindjes in een thuisomgeving vaak beter gaan eten/bijkomen. Maar ja, wij leven in België he...

Hopelijk kan je vrouwtje ook snel weer wat baat hebben aan de behandelingen.

Je bent een heel moedige papa, als je dat maar weet!
sterkte en succes!

Gepost door: Vinke | 11-03-07

Lieve Sven en Tine, ik blijf met jullie meehopen en -duimen dat alles binnenkort in de plooi valt! Het is nog niet makkelijk geweest voor jullie, maar weet dat we jullie steunen en klaarstaan als we iets voor jullie kunnen doen!
An, Stijn en Basje

Gepost door: An | 12-03-07

Wat jullie nu meemaken moet echt verschrikkelijk zijn. Langs de ene kan ben je blij met die twee kleine wondertjes van jullie maar langs de andere kant zijn er zoveel tegenslagen waardoor jullie niet optimaal van jullie gezinnetje kunnen genieten.
En als ik dat hier zo lees, ben jij een ongelooflijk moedige papa! Je hebt het zeker niet gemakkelijk. Blijf de moed er inhouden. Hopelijk komt alles heel snel in orde en kunnen jullie ten volle van jullie gezinnetje genieten...

Gepost door: Mama van Yasmina | 13-03-07

Goedemorgen... Het was lang geleden dat ik hier was geweest en ik had stiekem gehoopt dat jullie baby'tjes allebei zouden thuis zijn... Maar ik hoop dat dit wel snel het geval mag zijn hoor!!! Hopelijk gaat het intussen ook wat beter met de mama...
Zoals zovele hier al schreven ben je een hele moedige papa, blijf volhouden hoor!!!
Kusje

Gepost door: Veronique | 14-03-07

De commentaren zijn gesloten.