09-11-06

Twee weken oud....

Hey iedereen,

 

Marie en Gitte zijn morgen reeds twee weken oud... Wat lijkt het allemaal toch snel te gaan... Hoewel het voor de mama en de papa soms lijkt dat het allemaal heel traag vooruit gaat... Nu terugkijkend beseffen we wel dat er al twee heel belangrijke weken voorbij zijn gegaan...

Gitte laat zich de laatste dagen echt van haar beste kant zien... De CPAP wordt intussen heel vlot afgebouwd en ze krijgt geen zuurstof meer... Als alles naar wens blijft verlopen kan er tegen het weekend met voeding via de maagsonde gestart worden en kan ze haar zus beginnen bijbenen qua gewicht...

Marie verdraagt haar voeding heel goed en deze wordt dagelijks opgebouwd... Beter kan het eigenlijk niet gaan...

Onze meiden hebben tot op heden nog geen grote problemen gedaan... Zowel de mama en de papa als de verpleging en de pediaters zijn heel tevreden...

Mama heeft vandaag ons Marie voor het eerst gewassen... Ze heeft er zeker van genoten onze kleine meid... En nadien mocht ze even bij de papa op de arm liggen... Gitte heeft genoten van enkele uurtjes bij de mama op de borst... Zalig gewoon...

Wat zijn mama en papa fier om zo een hele kranige dochters te hebben....

Vele groetjes en tot de volgende...

De fiere papa...

Ps: wie graag en fotootje wil zien van onze kleine meisjes, dan moet je even naar onze tweelingsite surfen door hier of op de bloemkooltjes links te klikken..

20:50 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: marie en gitte |  Facebook |

Commentaren

hey, ben even gaan kijken. prachtige kindjes. Een oprechte proficiat!

Gepost door: Beesken | 09-11-06

Hela jullie!!! Ik was hier al wel een paar keer komen lezen maar had nog niet gereageerd dus ga ik dat hier heel gepast eens doen sé!
Eerst en vooral een hele dikke proficiat voor de mama en de papa *SMAK*SMAK*SMAK* (da's al voor de mama) *SMAK*SMAK*SMAK* (da's voor de papa) En nu heel voorzichtig *SMAKJE* (da's er eentje voor Gitte) en nu nog eentje heel voorzichtig *SMAKJE* (en da's voor Marie)
Jullie hebben trouwens supermooie namen voor jullie kleintjes genomen. Dat het meisjes waren, daar had ik dus op gegokt :-) Supergewoon!!!
Ben natuurlijk ook naar de foto's gaan kijken en wat een prachtige dochtertjes hebben jullie!!!
Ik ben heel blij dat jullie kindjes het zo flink doen! Da's echt wel heel belangrijk en gerustellend voor jullie!!!!! Hebben jullie al een idee'tje wanneer ze eventueel mee naar huis zouden mogen komen? Waarschijnlijk moeten ze eerst allebei goed eten en allebei volledig zelfstandig ademen zeker? En waarschijnlijk ook op een goed gewicht zitten... Maar met zo'n flinke en sterke dochters zal dat allemaal wel in orde komen!
Meisjes, jullie mama en papa kunnen heel trots op jullie zijn hoor!
Mama en papa nog eens een dikke proficiat en een dikke kus!!!

Gepost door: Veronique | 10-11-06

Dag allemaal! Superschone dametjes!!!
Klein maar echt duidelijk levendig (en gekke bekken dat ze precies trekken :) )( ik ken niet zo veel van babietjes btw)


CPAP (siepap uitgesproken denkik) ken ik wel: ik slaap er namelijk zelf mee 's nachts. Denk ik hé, ofwel is 't een variant erop... Een postje over die machine zet ik bij URL hieronder zo. Is het hetzelfde?

Geef je Marie en Gitte een kushandje van ons?
Liefs voor allevier!
Slaapzacht
Daphné en Eiko

Gepost door: Daphné | 10-11-06

De commentaren zijn gesloten.