30-07-06

Geheimpje

Lieve kleine bengeltjes van me,

 

vrijdag zijn we opnieuw op echo geweest bij onze vriendin de gynecoloog. Vol spanning deze keer omdat we niet echt goed wisten of alles nog wel goed zou gaan. Hoe vaak is het door ons hoofd niet gegaan dat er iets aan de hand zou zijn met jullie... Maar onze angst is dus voor niets geweest.

En het was net of jullie hadden het verstaan, want jullie hebben allebei heel goed meegewerkt. Alles aan jullie kleine lichaampje werd opgezocht en opgemeten. En groot was onze vreugde toen de gynecoloog vertelde dat alles prima was. Jullie meten ongeveer 18 à 20 cm helemaal uitgerokken . Vanaf volgende maand gaan ze jullie ook beginnen wegen. Benieuwd wat dat allemaal gaat geven.

Groot was onze vreugde ook toen de gynecoloog zei dat jullie jullie kleine geheimpje hebben vrijgegeven. Wat zijn mama en papa fier zeg... Nu begint het gissen van iedereen nog een beetje erger te worden... Maar wij zeggen lekker niets... Het is en het blijft een geheimpje van ons vieren.

De bevallingsdatum is ergens voorzien rond half december... En hoe het er nu naar uitziet zal het een normale bevalling worden. Baby 1 ligt met het hoofdje naar beneden aan de rechterkant en baby 2 ligt met het hoofdje naar beneden aan de linkerkant.

De mama is dit weekend naar huis gemogen. De onderzoeken in het ziekenhuis zijn afgelopen, maar de dokter heeft nog niet echt een diagnose kunnen stellen. Misschien is het een virus dat zich op het zenuwgestel heeft genesteld, of is het nog iets helemaal anders. Maar het belangrijkste is, dat het al een beetje beter gaat met de mama. Stappen is nog heel wankel door de duizeligheid, maar lukt toch al een beetje beter. Vanaf morgen komt de mama naar het revalidatieziekenhuis waar de papa werkt, om terug beter te leren stappen en wie weet veilig te leren vallen... Het zal dus allemaal heel snel beter gaan. We zullen haar klaarstomen tegen de bevalling om jullie met open armen te ontvangen...

Lieve bengeltjes van me, ik kijk al uit naar het volgende bezoekje aan de gynecoloog binnen drie weken. Tegen dan zijn jullie al terug wat gegroeid...

Dikke kus van jullie papa...

11:00 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: geheimpje onthuld |  Facebook |

Commentaren

Nu ben ik natuurlijk nieuwsgierig hé!!!! Wat goed dat de mama terug naar huis mocht, daar is het veel aangenamer hé!!!
xxx

Gepost door: Veronique | 30-07-06

Goed dat het wat beter gaat met de mama nu. Hopelijk komt alles snel helemaal in orde...
En spijtig dat jullie zelf de spanning er niet inhouden en wachten tot de geboorte om het geslacht te weten. Dat maakt het allemaal nog zoveeeeel spannender :)

Gepost door: Mama | 31-07-06

*** Ik ben blij dat alles in orde is met de kleine bengeltjes en de mama :) Groetjes en nog een fijne dag toegewenst!

Gepost door: Sarah | 31-07-06

De commentaren zijn gesloten.