22-07-06

17 weken

Lieve schatten van me,

 

17 weken vandaag... Wat zou het allemaal mooi moeten zijn... Alleen heb ik het spijtige nieuws dat het niet zo is.

Met jullie gaat alles goed. Lekker levendig in mama's buik... Alleen gaat het niet zo goed met jullie mama.

Maandag zijn we naar het ziekenhuis gegaan omdat jullie mama bijna niet meer kon stappen. Dit kon niet meer van de bloeddruk zijn. En gelijk hadden we. Blijkbaar is er wat mis met haar zenuwbanen waardoor het allemaal niet loopt hoe het moet lopen. Deze week zijn er al een hele hoop onderzoeken gebeurd en volgende week staan er ook nog enkele gepland.

Hopelijk weten we snel wat er aan de hand is, en kan er misschien wat medicatie gegeven worden zodat jullie mama snel beter is.

Het worden voor ons nog harde tijden, maar we zullen proberen om het hoofd recht te houden en te zorgen dat alles snel beter gaat.

Lieve kids, hopelijk houden jullie stand en mogen we jullie binnenkort in onze armen sluiten.

Veel liefs,

jullie papa.

10:35 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Wat jammer... ... Dat jullie niet mogen genieten van de zwangerschap! Hopelijk komt er toch iets positief uit de testen zodat de mama zich snel beter gaat voel!
Ik wens jullie het allerbeste toe!
xxx

Gepost door: Veronique | 22-07-06

Hopelijk vinden ze snel wat er mis is en kan er wat aan gedaan worden zodat jullie toch nog van de zwangerschap kunnen genieten... Het beste in ieder geval!!

Gepost door: Mama | 22-07-06

*** Kwam hier onverwachts terecht. Hopelijk komt het in orde met Tine. Al moeilijk genoeg hé. Ik ontdekte een foutje op die andere site bij stamboom, de datum van Tine's geboort! 2006 was dat zeker niet... Vriendelijke groetjes en tot kijk

Gepost door: emmy | 23-07-06

*** Ik had bij Veronique een linkje naar jullie blog gezien en kom hier dus de laatste tijd regelmatig eens langs. het is niet leuk dat jullie niet van een zwangerschap kunnen genieten zoals het eigenlijk zou moeten! Toch zullen ze wel snel een oplossing vinden! Alleszins heel veel beterschap aan Tine en hou ons op de hoogte. Groetjes

Gepost door: Sarah | 23-07-06

Beterschap Ik wilde tine veel beterschap wensen en hopelijk snel zonder pijn want je moet er van kunnen genieten. En ook met je buikje kunnen pronken!!!!

Groetjes

Gepost door: sundance (twins) | 25-07-06

veel beterschap ik wens Tine veel sterkte en een snelle beterschap!! Je moet inderdaad kunnen pronken met je buikje.
Het warme weer zal er niet goed aan doen.
Ik was vorige zomer mijn laatste 3 maanden zwanger en toen was het al warm.

Gepost door: Jessie (twins) | 27-07-06

Gaat het al beter met Tine? en hoe gaat het met jou en de tweeling? Ik hoop dat alles zo stilletjes aan beter wordt, want dat mag wel he. Groetjes,

Gepost door: Sarah | 27-07-06

De commentaren zijn gesloten.